#XeremierMartorell #MallorcaFolkMúsic

Música d'Arrel Tradicional. Mallorca. Tota l'Actualitat! www.perejoanmartorell.cat #MallorcaFolkMúsic

GERMANS MARTORELL A LES FESTES DECENNALS DE LA CANDELA 2011 A VALLS.

perejoanm | 25 Gener, 2011 21:38

Dijous 3 de febrer a les 12:30h. a la Vela plaça de l'oli. Músiques d'Arrel/Concert Vermut amb els Germans Martorell. Música d'arrel Tradicional de Mallorca.

VOS HI ESPERAM!....VISCA LA CANDELERA!

Cada deu anys la ciutat de Valls es prepara per acollir una de les festes amb més tradició i història de Catalunya: les Festes Decennals dedicades a la Mare de Déu de la Candela. Així, des de fa més de dos segles, tots els anys acabats en “1”, Valls ha celebrat de manera ininterrompuda i de generació en generació les conegudes també com a “Festes de la Llum”.

Cada 2 de febrer, però de manera especial cada 10 anys, els vallencs participen amb autèntica entrega i amb gran alegria en els actes religiosos i devocionals, en els actes folklòrics i culturals tradicionals, i en els espectacles populars i musicals més innovadors.

Les Festes Decennals de la Candela constitueixen la suma més ámplia i variada d’actes religiosos i de propostes, culturals, artístiques, de cultura popular, lúdiques, esportives i infantils al cor de l’hivern a Catalunya. Les Festes Decennals, per la seva excepcionalitat, marquen el ritme de l’existència dels vallencs. Fins al punt que a Valls la vida i la Història estan pautades per aquesta franja de temps i d’aquí la frase “a Valls comptem per Decennals”.

Cada dècada, la ciutat s’obre a amics, parents i visitants convidant-los a gaudir del tresor vallenc més apreciat: l’esperit de les Decennals. L’autèntic esperit vallenc.

Un seguit de Concerts d'arrel Tradicional anomenats també Concerts Vermut donen suport a les músiques d'arrel Tradicional. GERMANS MARTORELL oferirem un repas de la nostra trajectòria musical....

VISCA LA CANDELERA!

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb