Música d'Arrel Tradicional de les Illes Balears.

Racó Web d'en Pere Joan Martorell Rodriguez. Tota l'Actualitat! 25 ANYS, DESDE 1993!!!!

XEREMIERS DE SON ROCA A LES FESTES DECENNALS DE LA CANDELA 2011.

perejoanm | 25 Gener, 2011 21:16

Del 28 de gener al 6 de febrer de 2011 son les Festes Decennals de la Candela 2011 a Valls.

XEREMIERS DE SON ROCA, acompanyarem el Ball del Drac a totes les seves sortides en el seguici Popular i Tradicional a les Festes Decennals de la Candela 2011.

Cada deu anys la ciutat de Valls es prepara per acollir una de les festes amb més tradició i història de Catalunya: les Festes Decennals dedicades a la Mare de Déu de la Candela. Així, des de fa més de dos segles, tots els anys acabats en “1”, Valls ha celebrat de manera ininterrompuda i de generació en generació les conegudes també com a “Festes de la Llum”.

Cada 2 de febrer, però de manera especial cada 10 anys, els vallencs participen amb autèntica entrega i amb gran alegria en els actes religiosos i devocionals, en els actes folklòrics i culturals tradicionals, i en els espectacles populars i musicals més innovadors.

Les Festes Decennals de la Candela constitueixen la suma més ámplia i variada d’actes religiosos i de propostes, culturals, artístiques, de cultura popular, lúdiques, esportives i infantils al cor de l’hivern a Catalunya.

Les Festes Decennals, per la seva excepcionalitat, marquen el ritme de l’existència dels vallencs. Fins al punt que a Valls la vida i la Història estan pautades per aquesta franja de temps i d’aquí la frase “a Valls comptem per Decennals”.

Cada dècada, la ciutat s’obre a amics, parents i visitants convidant-los a gaudir del tresor vallenc més apreciat: l’esperit de les Decennals. L’autèntic esperit vallenc.

Els Xeremiers de Son Roca hem participat contant enguany a tres edicions de les decenals.

A les Decenals del 1991 els Xeremiers de Son Roca (Tomeu i Miquel) juntament amb els Xeremiers de Santa Maria (Andreu i Toni) participaren a les Decenals.

De llavosr ençà formam part al Seguici Popular acompanyant el Ball del Drac a la Festa Major de Sant Joan.

A les Decenals del 2001 els Xeremiers de Son Roca (Tomeu Camps i Pere Joan Martorell) participam a les Decenals.

Enguany 2011 Xeremiers de Son Roca participam a les Decenals acompanyant al Drac de Valls a totes les seves sortides.

VISCA LA CANDELERA!

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb