#XeremierMartorell #MallorcaFolkMúsic

Música d'Arrel Tradicional. Mallorca. Tota l'Actualitat! www.perejoanmartorell.cat #MallorcaFolkMúsic

DIMECRES 29 A LES 21.00 H. MALLORCA M'AGRADA AL TEATRE PRINCIPAL. ACTE CENTRAL DEL 31-D.

perejoanm | 27 Desembre, 2010 17:48

l'Obra Cultural Balear organitza actes del 31 de desembre arreu de Mallorca, mitjançant la Xarxa Llengua, Cultura, País. L'activitat central d'aquests actes es durà a terme a Palma, el dimecres 29 de desembre a les 21:00h. al Teatre Principal, en un acte que servirà de presentació de la campanya Mallorca, m’agrada! i on podrem gaudir de l'espectacle Al-Maurqa Clàssic i les actuacions dels Germans Martorell amb diferents col·laboracions. L'acte serà gratuït.

Els Germans Martorell, ja vàren participar l'any passat a l'espectacle PROTOCOL ESTANDART, escrit i dirigit per Francesc Rivera "Titot", enguany repeteixen a la presentació de la campanya "Mallorca M'agrada".

La campanya Mallorca, m’agrada...! consistirà en un conjunt de mobilitzacions populars i participatives que té com a finalitat fomentar l'autoestima col·lectiva i popularitzar els elements positius de la nostra identitat.

L'espectacle Al-Mayurqa Clàssic comptarà amb l’Orquestra de Cambra de Llucmajor, Miquel Carbonell i els solistes Miquel Brunet, Catalina Obrador i Germans Martorell, sota la direcció d'Andreu Julià.

L'actuació dels Germans Martorell comptarà amb les col·laboracions de Mateu Matas "Xurí", Francesc Ribera "Titot" , Miquel Brunet, Miquel Carbonell, Andreu Julià i Maria Rosselló.

Podreu recollir les invitacions al Teatre Principal de Palma el mateix horabaixa del dimecres 29 de desembre a partir de les 17:00 h, l'espectacle és a les 21:00h.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb