Música d'Arrel Tradicional de les Illes Balears.

Racó Web d'en Pere Joan Martorell Rodriguez. Tota l'Actualitat! 25 ANYS, DESDE 1993!!!!

AL-MAYURQA CLÀSSIC A ALGAIDA.

perejoanm | 29 Maig, 2010 06:10

Demà 30 de maig a les 20:00 a l'Esglèsia d'Algaida, AL-MAYURQA CLÀSSIC de TONI ROIG I SIERRA, tornarà a sonar.

Com ja vàrem dir, les partitures de l'Al-Mayurqa Clàssic estàn a disposició de cualsevol orquestra que n'estigui interessada.

I així ha estat, Andreu Julià, director de l'Orquestra de Cambra de Llucmajor, s'han interesat en el projecte i posarem fil a l'agulla i demà serà tot una realitat.

El concert estarà dividit amb dues parts, la primera un Audiovisual realitzat per Miquel Brunet, oferint una síntesi del DVD així com explicar el procés del projecte.

A la segona part interpretarem la música en viu que el mateix Toni Roig ens va deixar escrita amb la col.laboració dels solistes Miquel Brunet al piano i Catalina Obrador a l'oboe.

L'acte, a petició d'Andreu Julià estará presentat per Biel Majoral, Biel coneix el projecte ens coneix a Al-Mayurqa i a més coneix a Andreu Julià.

Vos esperam demà a les 20:00h. a l'Esglèsia d'Algaida:

D'aquesta manera contribuim a la difusió de l'obra de Toni Roig així com difondre el llegat dels nostres avanpassats amb la interpretació de la música sentida de ben endins amb el nostre caràcter mediterrani.

Com defensava Toni Roig, el millor per a la nostra formació son els Directes, per aixó estam molt contents de poder oferirvos el directe de "AL-MAYURQA CLÀSSIC" a més tendrem el plaer de tenir l'aportació de l'orquestra de Cambra de Llucmajor, una orquestra jove amb molta il.lusió i moltes ganes de fer música.

Vos esperam demà a les 20:00h. a l'Església d'Algaida:

AL-MAYURQA CLÀSSIC:

Biel Majoral a la presentació.

Al-Mayurqa.

Orquestra de Cambra de Llumajor.

Miquel Brunet al piano i l'Audiovisual.

Catalina Obrador a l'oboe.

Andreu Julià a la direcció.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb