Música d'Arrel Tradicional de les Illes Balears.

Racó Web d'en Pere Joan Martorell Rodriguez. Tota l'Actualitat! 25 ANYS, DESDE 1993!!!!

Fi de Curs a Muro, amb David Muiños i Joan Florit.

perejoanm | 12 Maig, 2009 22:05

El passat 29 d'abril vàrem realitzar el "Fi de curs" a Muro de l'ensenyament de Xeremies, Flabiol i Tamborino. Un Curs que s'imparteix a l'Espai Tradicional inclòs dins l'Aula d'Adults i coordinat juntament amb els membres del Reguinyol que també hi participen.

Com cada any celebram el final del curs d'una manera especial i enguany vàrem comptar amb la "Master Class" de dos grans músics amics:

David Muiños David Muiños, un gaiter galleg a Mallorca, gran coneixador de la tradicional "Gaita Gallega". David Muiños ens va mostrar la seva habilitat amb la gaita, una mica de la seva història i evolució, i els tradicionals picats característics d'aquest instrument.

Joan Florit

Després l'amic Joan Florit, ens va oferir una interesant classe basada amb les possibilitats harmòniques del flabiol, ritme i interpretació dels instruments.

Després ferem algunes sonades plegats comparatives dels diferents instruments i vàrem acabar sopant i sonant.

Gràcies David i Joan per la vostra col.laboració i gràcies a l'Ajuntament de Muro per seguir col.laborant un any més en la recuperació d'aquests instruments contribuint així a la seva normalització.

Salut i fins l'any que vé!!!

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb